Miksi tuotteita kannattaa lisätä Smartumin Polku-verkkokauppaan

Smartum tarjoaa kaikille Smartum Saldoa vastaanottaville liikuntapaikoille ilmaisen Smartum Polku-verkkokaupan, jonka kautta tavoitat Smartumin lähes miljoona edunsaajaa ja muut suomalaiset liikuntapalveluiden varaajat. Tässä hieman sisäpiiritietoa siitä, miksi jokaisen liikuntapaikan kannattaa lisätä tuotteensa Polkuun.

 1. Asiakkaat näkevät, mitä liikuntapaikkasi tarjoaa suoraan Smartumin Polku-sovelluksesta.
  Lisäämällä tuotteita Polku-verkkokauppaasi, asiakkaat näkevät tuotevalikoimasi selatessaan sovellusta. Tuotteet lisäävät verkkokauppasi houkuttelevuutta ja saavat asiakkaat helpommin tekemään ostopäätöksen.
 2. Tuotteen ostaminen on asiakkaalle helpompaa.
  Asiakkailla on mahdollisuus suorittaa Smartum Saldomaksuja toimipisteeseenne jo nyt,  mutta se vaatii heiltä ylimääräistä työtä. Kun lisäätte tuotteita Smartumin Polku-verkkokauppaan, asiakkaan ei enää tarvitse mennä erikseen etsimään tuotteidenne hintoja nettisivuiltanne, vaan he voivat suoraan muutamalla painalluksella ostaa sen mitä etsivätkin.
 3. Tuotteita voi ostaa Smartum Saldon lisäksi myös perinteisillä pankki- ja luottokorteilla.
  Kun olet lisännyt tuotteesi Smartumin Polku-verkkokauppaasi, niitä voi ostaa Smartum saldon lisäksi myös pankki- ja luottokorteilla. Asiakkaat voivat ostaa tuotteita joko kokonaan Saldolla, korteilla tai jakaa ostoksen osittain saldomaksuun ja osittain korttimaksuun.
 4. Pysy kärryillä siitä, mitä asiakas on ostanut.  Saat kaikista asiakkaiden ostoksista vahvistukset mailiin ja Smartum Business Tools™ -portaaliin.
  Kun asiakas ostaa sinulta tuotteen, saat kopion asiakkaan kuitista samantien sähköpostiisi. Lisäksi pääset seuraamaan asiakkaiden ostotapahtumia suoraan portaalin asiakasnäkymästä. Saat sieltä suoraan, asiakkaiden tiedot ja näet kuittien ID-numerot.
 5. Asiakkaiden määrässä vain taivas on rajana. Smartumin Polku-verkkokauppa on avoin lähes miljoonan Smartumin edunsaajan lisäksi myös kaikille muille liikunnasta kiinnostuneille.
  Smartumin Polku-sovellus on ladattavissa ilmaiseksi osoitteessa http://www.polkuapp.com. Asiakkaan ei siis edes tarvitse olla Smartumin edunsaaja voidakseen ostaa tuotteitanne.
 6. Tuotteiden lisääminen nostaa näkyvyyttäsi. Liikuntapaikkasi nousee Polussa alueesi näkyvimmälle paikalle.
  Polku-sovellus on ohjelmoitu niin, että houkuttelevimmat Polku-verkkokaupat näkyvät alueesi käyttäjille listan kärjessä. Mitä parempi tarjonta verkkokaupassasi on, sen paremmin liikuntapaikkasi näkyy alueesi käyttäjille.
 7. Voit helposti markkinoida Smartumin Polku-verkkokauppaasi.
  Polku-verkkokauppaa on helppo markkinoida. Tarjoamme teille valmiit markkinointimateriaalit, mitä voitte käyttää vapaasti Smartumin Polku-verkkokauppanne markkinointiin.

Ota Smartumin Polku-verkkokauppasi käyttöön heit ja lisää tuotteet Smartum Business Tools™ -portaalin kautta. Kirjaudu portaaliin Smartum-tunnuksillasi.

lisää tuotteet verkkokuappaasi buttonLue ohjeet tuotteiden lisäämiseen tästä.

 


Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s