Miten lisäät tuotteen Polku-verkkokauppaan

Jos olet Smartum Saldoa vastaanottava liikuntapaikka, toimipisteesi löytyy automaattisesti Polku-sovelluksesta ja asiakkaat voivat suorittaa toimipisteeseesi ainoastaan avoimia Smartum Saldo maksuja.

Mikä on tuote?
Tuotteet luodaan Smartum Business Tools™ -portaalista ja ostetaan suoraan Polku-sovelluksen kautta. Tuotteet voivat olla esimerkiksi kertakäyntejä kuntosalillesi, kymppikortteja tai jäsenyyksiä. Tuotteita voi ostaa joko perinteisillä pankki- ja luottokorteilla tai Smartum Saldolla. Asiakkaat voivat myös maksaa osan tuotteesta Smartum Saldolla ja toisen osan perinteisillä maksukorteilla.

Miten lisään tuotteen Polku-verkkokauppaan?

 1. Kirjaudu sisään Smartum Business Tools™ -portaaliin osoitteessa: https://partner.polkuapp.com. 
 2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta “tuotteet”
  Screen Shot 2017-03-15 at 14.13.32.png
 3. Klikkaa “lisää passi, kokeilu tai jäsenyys” ja valitse minkälaisen tuotteen haluat lisätä verkkokauppaasi.Screen Shot 2017-03-15 at 14.14.52.png
 4. Täytä vaadittavat tekstikentät (muista täyttää tuotteen nimi myös englanniksi) ja paina “luo passi, jäsenyys tai kokeilu”.*Jos olet luomassa kokeilua, kohta “kokeiluja kuukaudessa” tarkoittaa, kuinka monta kokeilua haluat asiakkaidesi voivan yhteensä lunastaa kuukaudessa. Yksittäinen asiakas voi lunastaa kokeilun ainoastaan kerran. Eli jos valitset esimerkiksi 20 tarkoittaa se, että 20 eri asiakasta voi lunastaa kokeilukerran toimipisteeseesi.

  *Jos olet luomassa passia kohta “passien määrä” tarkoittaa, kuinka monta yksittäistä passia (yksittäistä käyntikertaa) tämä kyseinen tuote sisältää. Eli jos olet luomassa esimerkiksi kymmenen kerran korttia, passien määräksi tulee 10.

  *Jäsenyytä luodessa otathan huomioon, että jäsenyys on asiakkaalle toistaiseksi jatkuva ja laskutetaan asiakkaalta joka kuukausi, kunnes asiakas itse päättää sen lopettaa.

  Siirry portaaliin ja luo ensimmäinen tuote. Klikkaa tästä.

 

 

 

One thought on “Miten lisäät tuotteen Polku-verkkokauppaan

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s