Näin Polku-sovellus toimii

 

Polku on Smartumin virallinen liikuntasovellus. Polku-sovelluksesta pääset kätevästi selaamaan kaupunkisi parhaita liikuntapaikkoja, ostamaan liikuntaa ja kokeilemaan uusia aktiviteetteja. Polku tekee liikunnan harrastamisesta hauskaa ja mutkatonta.

Maksa saldolla verkossa – kätevästi Polussa

Polku-sovelluksesta löydät kaikki Smartumin liikuntapaikat, jotka vastaanottavat Smartum Saldo -maksuja. Polussa voit siis maksaa saldollasi liikuntakäyntejäsi suoraan verkossa. Sovellus on täysin ilmainen ja toimii sekä web selaimella, että iOS-sovelluksena. Löydät sovelluksen App Storesta nimellä Polku tai web-selaimesi kautta osoitteesta smartum.polkuapp.com.

Jotta liikunnan ostaminen olisi mahdollisimman vaivatonta, useat liikuntapaikat vastaanottavat Polussa Smartum Saldon lisäksi myös muita maksuvälineitä. Jos Saldosi on loppumassa ja haluat maksaa osan esimerkiksi kuntosalijäsenyydestäsi pankki- tai luottokortilla, se onnistuu näppärästi muutamalla painalluksella.

Löydä, varaa, osta ja hallinnoi liikuntaa

Perinteisen tuotevalikoiman – kuten kertakäynnit ja jäsenyydet – lisäksi Polun kautta voit tehdä pikavarauksia suoraan ryhmäliikuntatunneille tai varata vaikkapa squash-kentän. Pääset myös lisäämään liikuntapaikkoja suosikeiksi tai jopa kutsumaan kavereita mukaan treeneihisi. Lisäksi voit antaa suoraa palautetta treenikokemuksistasi ja arvioida eri liikuntapaikkoja. Siistiä vai mitä?

Polku vie kaikki jäsenyytesi kätevästi digitaaliseen muotoon. Et siis enää kanna huolta siitä, että paperinen kymppikortti tai jäsenyyskorttisi katoaisi. Näet kaikki ostoksesi sovelluksen Passit-osiossa. Sieltä voit aktivoida passejasi käytön mukaan klikkaamalla “Paina ja Näytä Henkiökunnalle” -painiketta. Riittää, että vilautat kännykästä aktivoidun passin henkilökunnalle ja homma on sillä selvä.

Siirry lataamaan Polku – Smartumin virallinen liikuntasovellus tästä.

siirry-polkuun-button-small

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s