10 hyvää syytä kokeilla trampoliinitreeniä

Veikkaamme, että trampoliinitreenit ovat tulevan kesän 2016 hitti. Maailmalla trampoliinitunnit ovat saavuttaneet hurjan suosion ja uuden Rush-trampoliinipuiston avattua ovensa Helsingissä, ei liene epäselvää, että on vain ajan kysymys ennen kuin kaikki haluavat osansa hikisen hauskasta tramppatreenistä.

Reisiä alkaa poltella jo pelkästä katsomisesta…

Listasimme parhaat syyt antaa trampoliinilla treenaamiselle mahdollisuus!

1. Se on tajuttoman tehokasta liikuntaa. Tunnin pomppiminen kuluttaa helposti 500 kilokaloria kuin huomaamattasti.

2. Ryhti ja keskivartalonhallinta paranevat. Kiinnitä pomppiessa huomiota ryhtiin ja keskivartalon lihasten aktivointiin maksimoidaksesi hyödyt!

3. Takuuvarmaa vaihtelua normiliikuntaan — kaikki lapset rakastavat trampoliineja, eivätkä suotta. Kyseessä on todella uniikki ja omanlaisensa treeni, johon on helppo tykästyä!

4. Monipuolinen liikuntamahdollisuus. Voit ylläpitää saman temmon koko pomppurutiinin ajan tai tehdä HIIT-tyyppisiä intervalleja, jalkojennostoja, hyppyvariaatioita, voltteja… Vain taivas (ja katto) ovat rajana.

5. Trampoliinilla hyppiminen voi ehkäistä masennusta ja vähentää alakuloa. Säännöllinen treeni – siis vaikka trampalla hyppiminen – auttaa rentoutumaan ja parantamaan unen laatua ja mielialaa.

rushvip_9

6. Hellempi vaihtoehto nivelille. Tunti trampoliinilla hyppimistä on paljon hellempi vaihtoehto polville ja nilkoille kun tunnin vastaava juoksulenkki asvalttiviidakossa.

7. Parempi tasapaino ja koordinointikyky. Huippu-urheilijat käyttävät trampoliineja parantaakseen kehonhallintakykyjään ja tasapainoa.

8. Parantaa verenkiertoa ja hapenottokykyä. Säännöllinen sykettä kohottava liikunta on parasta, mitä voit kropallesi tarjota. Tehosta verenkiertoa ja hapenottokykyä, vahvista sydäntä ja jaksa paremmin arjen haasteissa.

9. Vahvistaa lihaksia. Hyppiminen kehittää erityisesti jalkojen lihaksistoa aina pohkeista etu- ja takareisiin. Lisäksi aktiivinen hyppiminen kehittää syviä keskivartalon lihaksia.

10. Sopii kaikille iästä ja aiemmasta urheilutaustasta riippumatta. Aiempaa kokemusta liikunnasta tai huippukuntoa ei trampoliiniharrastuksen aloittaminen vaadi. Mukaan voi lähteä koska tahansa.

Jos kiinnostuit, meillä on sulle hyviä uutisia: voit kokeille Rush-trampoliinipuistoa maksutta SportSetterin kautta. Klikkaa tästä aktivoidaksesi oman kokeilusi!

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s