Näistä syistä spinning kannattaa

Spinning on paljon muutakin, kuin pelkkää pyörällä ajamista. Spinning on hauska ja tehokas koko kehon treeni. Tiesitkö, että yhdellä spinning-tunnilla voit polttaa jopa 500 kaloria. Kyllä, luit oikein, 500 kaloria. Jotta saisimme vakuutettua sinua entistä vahvemmin lajista, listasimme spinningin top seitsemän hyötyä.

shutterstock_263167451

Kiinteyttää jalkoja

Kesä lähestyy ja shortsikausi alkaa. Spinningin avulla saat reidet ja sääret kesäkuntoon. Spinning-tunnilla käytät jalkojen isoja lihasryhmiä ja kulutat huomattavasti energiaa. Kolme spinning-tuntia viikossa ja ei mene kauaa, ennen kuin alat näkemään tuloksia pakaroissa, säärissä ja pohkeissa.

Antaa lisäenergiaa

Mukaansatempaava musiikki, tunnelmallinen valaistus, energinen ohjaaja ja ryhmähenki tuovat tarvittavan lisäenergian päivääsi. Saatat saapua tunnille väsyneenä, mutta lähdet tunnilta fiilikset katossa.

Polttaa kaloreita

Kuten aiemmin mainitsimme, spinning-tunnilla poltat arviolta 500 kaloria per treeni. Harva muu laji pystyy samaan yhtä nopeassa ajassa.

Pitää sydämen ja verisuonet terveenä

Spinning parantaa lihaskuntoa ja kestävyyttä. Kuten muukin liikunta, spinning-treeni saa veren kiertämään, sydämen pumppaamaan ja elimistön hapensaanti lisääntyy. Säännöllinen liikunta parantaa sydämen ja verenkierron toimintaa.

shutterstock_289667249

Ei rasita polvia tai niveliä

Spinning on polviystävällinen laji. Polkiessa polvesi eivät koe kovia tärähdyksiä tai iskuja, toisin kuin esimerkiksi juostessa. Jos sinulla on ongelmia polvien tai nivelten kanssa, spinning voisi sopia sinulle.

Vähentää stressiä

Jos stressi puskee päälle, suuntaa spinning-tunnille. Mukaansatempaava musiikki, ilmapiiri ja polkeminen saavat sinut unohtamaan turhat huolet.

Treenaa myös vatsalihaksia

Usko tai älä, polkiessa treenaat myös vatsalihaksia. Kun poljet spinningpyörällä olet lievästi etukenossa. Tässä asennossa polkiessa treenaat jalkojen lisäksi myös vatsalihaksiasi. 

shutterstock_218975290

Lähde kuluttamaan energiaa ja polkemaan stressi pois. Varaa seuraava spinning-tunti SportSetterin kautta.

Varaa tästä nappi

 

 

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s