Miten hot jooga tekee sinusta kuumemman

Kuulet aina silloin tällöin kuinka ihmisten puhuvat siitä, miten hot jooga tekee ihmeitä. Alat miettimään asiaa hieman enemmän ja tajuat, että monet hot joogan harrastajat myös usein näyttävät terveiltä ja onnellisilta.  Mistä hot joogassa oikein on kyse? Ja miten se tekee sinusta entistä kuumemman?

shutterstock_1546649

Hot jooga tunnit järjestetään lämmitetyssa studiossa. Lämpötila pyritään yleensä pitämään 40 asteessa ja ilmankosteus 40 prosentissa. Hot joogan virallinen nimi on Bikram jooga. Bikram jooga tunnit ovat yleensä 90 minuutin mittaisia ja sisältävät 26 eri jooga-asentoa. Huoneen lämpötila ja joogan haastavat liikkeet laittavat hien virtaamaan. Otimme hot joogan hyödyistä selvää ja listasimme kahdeksan tapaa, miten hot jooga tekee sinusta entistä kuumemman.

 

Pitää ihon terveenä ja kauniina – Jos haluat terveen ja hehkuvan ihon, mikään ei toimi paremmin kuin säännöllinen hikoilu hot joogan parissa. Hot jooga laittaa veren kiertämään ja hien virtaamaan. Käy säännöllisesti hot jooga- tunneilla ja ihosi kiittää.

Vähentää selluliittia – Hot jooga buustaa aineenvaihduntaa ja vahvistaa lihaksia. Terveellinen ruokavalio ja säännöllinen hot joogan harrastaminen polttaa tehokkaasti rasvaa ja vähentää selluliittia. Kuivaharjaa kehoa hot jooga- tunnin jälkeen maksimoidaksesi tulokset.

Vahvistaa lihaksia – Hot joogassa, kuten muissakin joogan lajeissa, treenataan oman kehon painolla. Kehonpainotreeni itsessään on jo rankkaa, mutta kokeileppa tehdä sitä +40 asteisessa huoneessa. Ei ole helppoa pysyä asennoissa ilman, että jalat liukuvat eri suuntiin.

Auttaa pudottamaan painoa – Yksi 90 minuutin hot jooga sessio voi pollttaa lähemmäs 1 000 kaloria. Jos syöt terveellisesti ja käyt säännöllisesti hot jooga tunneilla tulet taatusti pudottamaan painoa.

shutterstock_352370528

Kiinteyttää kehoasi – Kehonpainotreeni on erittäin tehokasta, erityisesti kun sitä tekee kuumassa ja kosteassa huoneessa. Kun lihakset vahvistuvat ja rasva palaa, myös kehosi kiinteytyy.

Puhdistaa kehoa – Hot jooga tunnilla hikoilet oikein kunnolla. Joogatessa aineenvaihdunta kiihtyy ja kuona-aineet lähtevät liikkelle. Täydellistä detoxia kehollesi. Kun keho tuntuu puhtaalta, kaikki tuntuu paremmalta.

Tekee sinusta notkeamman – Kuumassa huoneessa venyttely onnistuu hyvin. Pääset venyttämään kehoasi sellaisiin asentoihin mihin et ole tiennyt pääseväsi.

Tekee sinut onnelliseksi –  Mikään ei ole viehättävämmän näköistä kuin se, että hymyilet. Hot jooga ei ole pelkästään liikuntaa. Hot joogassa tavoitellaan myös henkistä tasapainoa ja onnellisuuden tunnetta. 

 

shutterstock_348142874

Varaa seuraava hot jooga- tuntisi SportSetterin kautta.

Varaa tästä nappi

www.sportsetter.com

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s