Testissä Street Workout

Tällä kertaa lähetimme tuntitestaajaksi visuaalisen alan ammattilaisen ja haastattelimme häntä kokemuksistaan. Kohteeksi valittiin Movement Factory ja heidän Street Workout -tunti. Movement Factory on toiminnalliseen ja kehonpainoharjoitteluun erikoistunut kuntosali Helsingin Vallilassa. Kahdessa kerroksessa toimiva sali tarjoaa asiakkailleen ryhmävalmennustunteja Crosstraining-tunneista kehonpainoharjoitteluun. Testaamamme Street Workout -tunti on ainut laatuaan Helsingissä. Tässä tunnelmat treenistä.

movement factory2

Mitä odotit?

“Briiffi oli että leuanvetoja ja punneruksia, muuta en oikein osannut odottaa”

Ensivaikutelma?

“Ohjaaja vaikutti ainakin erittäin ammattitaitoiselta. Salilla oli kotoisa tunnelma ja porukka oli vastaanottavaista myös meitä ensikertalaisia kohtaan”

Millainen tunti oli?

“Tunti alkoi pienellä alkulämmittelyllä jossa tehtiin perus kyykkyjä ja roikuttiin leuanvetotangoissa tehden kiertoliikettä.”

“Tunnilla tehtiin muutaman liikkeen sarjoja, punnerruksia, lihaskuntoliikkeitä renkailla ja erilaisia leuanvetotekniikoita. Tunti tarjosi paljon haastetta positiivisella tavalla. Keskittymällä liikkeisiin ja säännöllisellä treenaamisella kehittyy varmasti”

movement factory 3

Millainen fiilis oli tunnin jälkeen?

“Vaikka kädet ovat täynnä rakkuloita ja lihakset ovat aivan hapoilla, tämä tunti vaikuttaa erittäin koukuttavalta. Tunnilla pääsee haastamaan itseään ja asettamaan tavoitteita.  Voisin ehdottomasti mennä uudestaan!”

Kenelle suosittelet?

“Kokeneille mies- ja naistreenaajille. Laji vaatii suhteellisen hyvän peruskunnon ja vahvat käsi- ja keskivartalolihakset.”

movement factory sali

Pääset kokeilemaan Movement Factoryn kehonpainotreenejä SportSetterin kautta. Varaa treenisi tästä.

Linkit Movement Factoryn nettisivuille ja Facebookiin

 

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s