Miten tutustua uusiin ihmisiin salilla? 5 vinkkiä

On olemassa kolmenlaisia treenaajia. 1) Yksin treenaavat ja siihen tyytyväiset. 2) Kaverin kanssa treenaavat ja siihen tyytyväiset. 3) Ne jotka haluaisivat treenata kaverin kanssa mutteivät ole löytäneet sopivaa treenikaveria. Damn.

Jos kärsit ryhmä numero kolmosen probleemasta, et ole yksin. Kenties kaverisi eivät ole kiinnostuneet käymään salilla tai yhdessä treenaaminen on muista syistä haastavaa; tai kenties kaipaisit muuten vain uusia tuttavuuksia. Mikä tahansa onkaan syy yksinäisiin treeneihisi, ei huolta – salilta on mahdollista löytää samanhenkisiä tuttavuuksia kaveriksi treeneihin, tai miksei salin ulkopuolellekin.

Todistaaksemme väitteen jaamme tänään kanssasi viisi parasta vinkkiä, joiden avulla uusien tuttavuuksien hankkiminen on hieman helpompaa.

workout hi5
Yläfemmatkin on kivempia kaverin kanssa.

1. Perusasiat kuntoon: jätä kuulokkeet kotiin.

Jep. Kuulit oikein. Kuulokkeet syvällä korvissasi luot ympärillesi suojakuplan, ja voit olla varma, ettei kukaan tule vapaaehtoisesti tutustumaan tyyppiin joka näyttää siltä, että häntä ei kannata häiritä ellei halua käsipainosta päähänsä.

2. Hymyile.

Toisiksi varmin tapa karkottaa ihmiset ympäriltäsi on hymyttömyys. Väläyttämällä hymyn kanssatreenaajalle voit testata tämän vastaanottavaisuutta sosiaaliselle kanssakäymiselle. Jos et saa heti hymyä takaisin, älä säikähdä, sillä a) moni ei ole tottunut tuntemattomien hymyihin ja b) jotkut ovat salilla ihan vaan treenaamassa, eikä sosialisointi kuulu treeniin missään vaiheessa. Mutta jos ja kun joku vastaa hymyysi, olet askelen lähempänä toiseen tutustumista.

workout smile
Älä lannistu, vaikka aluksi olisikin hankalaa.

3. Hyppää mukaan tunnille.

Kokeile uutta tuntia kuntosalillasi. Bongaa joukosta muita ensikertalaisia tai yksin tulleita, ja hakeudu heidän seuraansa. Small talk sujuu leppoisasti, kun vastassa on yhteinen haaste, tai takana hävyttömän hikinen treeni.

4. Kehu…. ja kysy.

Tiedätkö ketään, joka olisi ilahtunut ei-toivotuista treenivinkeistä? En minäkään. Entä tunnetko ketään, joka ei ilahtuisi vilpittömästä kehusta? Niinpä. Jos haluat jututtaa jotakuta mielenkiintoista, kannattaa juttu aloittaa vaikkapa kehumalla näiden käsivarsia ja jatkaa kysymällä vinkkiä omaan treeniin.

5. …Mutta älä keskeytä!

Ei ole mitään ärsyttävämpää kuin joku, joka tieten tahtoen keskeyttää hyvän treeniflown. Joten mitä ikinä salilla teetkin, muista kunnioittaa muiden treenejä. Kenties parhaat keskustelut syntyvätkin vasta treenin jälkeen – “kuinka kauan sä oikeen oot treenannut kun toi tanko nousee niin kevyesti?”

workout no
Tähän väliin ei kannata mennä.

Oletteko te saaneet kavereita salilta? Tai kenties tutustuneet nykyiseen siippaanne kyykkysarjojen välissä? Vai onko sali paikka, jossa sosiaalista kanssakäymistä ei tulisi harrastaa sitten yhtään?

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s