Tammikuun 2016 ryhmäliikuntatärpit

Tammikuu on jälleen täällä, ja se tarkoittaa monelle uudenlaista kipinää treeneihin. Olitpa sitten kokenut ryhmäliikuntajumppari tai perinteiseen salitreeniin luottava treenijannu, kannattaa ainakin nämä ryhmäliikuntatärpit testata läpi! Joukossa on sekä vanhoja tuttuja että täysin uusia konsepteja.

***

AKRO By Fressi

Oletko jo kokeillut akroilua? AKRO by Fressi -tunnilla rikotaan vanhaa ja tuttua ryhmäliikunnan kaavaa heti alkulämmittelyistä lähtien. Pehmeä temppumatto houkuttelee kokeilemaan lapsuuden tuttuja liikkeitä kuten kuperkeikkaa. Tällä tunnilla on lupa hullutella! Temppu-, taito- ja voimaosioissa kehitetään vartalon hallintaa, voimaa, ketteryyttä, liikkuvuutta ja opetellaan uusia tapoja liikkua.

Kokeile lähintä Fressiäsi SportSetterin kautta maksutta! Klikkaa tästä tai siirry sovellukseen.

***

Burleski, Forever

Burleski on tanssitunti joka sopii kaikille naisille ikään ja kokoon katsomatta. Tunnin alussa lämmitellään helpoilla askeleilla, jonka jälkeen lähdetään rakentamaan pala palalta sensuelli koreografia cabaret-hengessä.  Tunnilla opit naisellista vartalonkäyttöä, lisäät liikkuvuuttasi, parannat aerobista kuntoa ja parannat keskivartalokorsetin hallintaa. Burleski-tunneilla voitkin päästää sisäisen esiintyjäsi valloilleen ja hehkua vanhan ajan glamouria!

Viikon maksuton kokeilu Foreverille vain SportSetterin kautta.

***

SATS Elixian AMP™

Juoksu, voimanosto, uinti, hiihto – mikä onkaan lajisi, niin SATS Elixian AMP tarjoaa välineet parempaan suoritukseen. AMP on lyhenne sanoista Athletic Movement Performance. Tunnin painopisteet ovat flowgymnastics ja strength, joiden avulla saat edellytykset parhaaseen mahdolliseen suoritukseen. Rankka tunti luo vahvan ja monipuolisen pohjan harjoittelullesi ja tarjoaa samalla runsaasti haasteita: AMP sopiikin erityisesti niille, joita perinteinen ryhmäliikunta tuppaa ikävystyttämään.

Löydä lähin SATS Elixiasi ja tule mukaan!

***

Esport Bristolin Pilates Fusion

Tunnilla harjoitellaan ryhmäliikunnasta ja kuntosalilta tuttuja liikkeitä siten, että pohjana on pilateksen ideologia turvallisesta ja taloudellisesta tavasta liikkua. Tunti auttaa ymmärtämään ja tuntemaan omaa kehoa, sen vahvuuksia ja heikkouksia ja ennen kaikkea oikeita suoritustekniikoita ja sopii erityisesti niille, jotka eivät riuhtomisesta ja reuhtomisesta välitä. Hiki Pilates Fusionissa silti tulee: tunti kehittää tehokkaasti käsiä ja keskivartalon lihaksia.

Hanki kahden viikon kokeilu stadin hienoimmalle kuntosalille tästä.

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s