Treeniviikko vol. 4

Uusi viikko, uudet treenit!

Tämänkertainen treeniviikko alkaa vauhdikkaasti CrossFitillä, muokkaa kehoa kuntosalilla ja BodyPumpissa sekä tarjoaa hetken rauhoittumisen Hathajoogan ja kehonhuoltotunnin parissa. Valitse suosikkituntisi ja lähde kokeilemaan, maksutta, kuten yleensäkin!

PS. Nyt kannattaa ottaa kaverit mukaan sporttaamaan – tuotteita voi nimittäin ostaa nyt myös kavereille ja kaverien kavereille.

crossfitherttoniemi4

Maanantai: CrossFit Workout of the Day

Päivän treeni eli WOD keskittyy yleensä muutamaan CrossFitin perusliikkeeseen, jota käydään läpi oman taito- ja kuntotason mukaisesti. Varaa aikasi tunnille etukäteen ja tule mukaan avoimin mielin!

>> Varaa maksuton kokeilu nyt <<

Tiistai: Motivus Muokkaus

Motivus Stockmannilla 12.00 / 18.25
Lihaskuntopainotteinen perustunti. Noin 10 min. selkeän alkulämmittelyn jälkeen tehdään tehokkaita lihaskuntoliikkeitä noin 35min. koko vartalolle. Välineinä käytetään mm. käsipainoja, voimatankoja ja step-lautaa. Lopuksi lyhyet, noin 5 min. venyttelyt.

>> Aktivoi kokeilusi nyt <<

Keskiviikko: Hatha Jooga alkeet

Hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä ja on monien nykyaikaisten joogalajien perusta. Se lisää voimaa ja on rentouttava vastapaino kiireiselle työelämälle sekä soveltuu loistavasti aloittelijoille. Alkeistunnilla käydään läpi perusteita hengitystekniikasta liikkeisiin.
lauttasaaren liikuntakeskus

Torstai: BodyPump

BodyPump on alkuperäinen Les Millsin tangolla ja painoilla tehtävä harjoitus. Se muokkaa, virittää ja voimistaa koko kehoasi, nopeasti. BodyPump-tunneille on tervetullut kuka vaan, koska tahansa.

Perjantai: Salitreeni

Mayors kuntokeskus on oikea paikka kaikenikäisille kuntoilijoille, jotka haluavat näkyviä tuloksia, yksilöllistä palvelua ja innostavan ilmapiirin. Mayors kuntokeskus sijaitsee Ruoholahden kauppakeskuksessa, erinomaisten liikenneyhteyksien varrella.

>> Hanki maksuton kertakäynti <<

mayors gym helsinki5

Lauantai: BodyJam

BodyJam on energinen tanssitunti, jossa hauskanpito ja hikoileminen ovat pääasia. Tunti koostuu mm. hip hop-, street-, latino- ja jazz–tanssin liikkeistä. Tunti sopii hyvin myös tanssiharrastusta aloitteleville. Ohjelma vaihtuu kolmen kuukauden välein.

>> Hanki kokeilusi nyt <<

Sunnuntai: Kehonhuolto

HUOLTO by Fressi on kokonaisvaltainen kehonhuoltotunti, jossa avataan kehon liikeratoja sekä vapautetaan kireyksiä rullausten, venytysten ja liikkuvuusharjoitteiden avulla. Tunnilla käytössä mm. GRID-rullat, joiden käyttö lisää liikkuvuutta ja kehonhallintaa sekä lievittää tehokkaasti kehon kiputiloja.

>> Aktivoi kokeilusi nyt <<

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s