Mitä on Training for Warriors?

Koska me SportSettaajat tykätään haasteista ja uusista lajeista, päätimme vihdoin ottaa selvää mitä on paljon hehkutettu Training for Warriors eli “soturitreeni“.

Training For Warriors (lyhennettynä TFW) on yhdysvalloista lähtöisin oleva valmennusmetodi, joka on ainutlaatuinen yhdistelmä kropan ja mielen treenausta. Monipuolinen ja hauska laji sopii kaikille, jotka haluavat parantaa kuntoaan, suorituskykyään tai yleistä terveyttään – mielen vahvuutta unohtamatta! TFW ei keskity minkään tietyn kehon osan tai yksittäisen osa-alueen kehittämiseen vaan yhdistää koko kropan nopeus-, voima-, kestävyys- ja liikkuvuusharjoittelun.

trainingforwarriors2

Nykyään tuhannet ihmiset ympäri maailmaa treenaavat TFW-metodilla päivittäin ja sen harrastajat tuntuvatkin olevan harvinaisen innostuneita harrastuksestaan – ja hyvästä syystä! TFW tarjoaa ehdottomasti yhden motivoivimmista mahdollisista treeniympäristöistä. Training for Warriors -saleilla ei näe monimutkaisia treenilaitteita, yksin puurtavia treenaajia tai nyrpeitä naamoja.

Ideana on tehdä liikkeet ja treenit yhdessä alusta loppuun ja koko ajan muita kannustaen. Tunneilla vallitseekin ainutlaatuinen yhteisfiilis, kun kaikki huutavat, hikoilevat ja kannustavat toisiaan. Itsensä ylittää ihan uudella tavalla, kun kaksikymmentä hemmoa huutaa vieressä tsemppejään. Yleisfiilis on rento ja ehdottoman hyväntuulinen! Millään muulla ei näissä treeneissä loppujen lopuksi ole väliä kuin sillä, että tekee parhaansa eikä luovuta kesken.

trainingforwarriors3 trainingforwarriors4

Suomessa TFW-treenejä on saatavilla Tampereella, Helsingissä ja Turussa sekä pian myös Vantaalla. Ainutlaatuinen treenimetodi ihastuttaa vierailijansa yleensä jo ekalla tunnilla, eikä suotta. SportSetterin kautta pääset kokeilemaan maksutta treenejä kaikissa TFW-lokaatioissa. TFW-treenit sopivat kaikille iästä, sukupuolesta ja aiemmasta liikuntakokemuksesta riippumatta. Näissä treeneissä tulet ylittämään itsesi, kehittämään fysiikkaasi ja pitämään samalla hauskaa.

trainingforwarriors

Hommaa nyt oma, ilmainen SportSetter-kokeilusi huikeisiin warrior-treeneihin vaikka heti! Allaolevista linkeistä (ja sovelluksesta) saat lisätietoja sijainneista sekä helpot ohjeet kokeilun käyttämiseksi.

Alla vielä video TFW Helsingin voimatreeneistä, joiden vetäjänä oli huikea Joonas Hattunen. Kiitos vielä koko TFW Helsingin jengille, että pääsimme seuraamaan treenejä! Keep it up!

/ SportSetter Aino

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s