Kuntosali hakusessa syksyksi? Lyhyt opas Stadin keskustan gymeihin

Syksy on pian väistämättä täällä, halusitpa tai et! Arjen rutiineihin paluu voi olla kesän jälkeen vaihteeksi ihan mukavaa ja on pimenevissä illoissa kieltämättä omat puolensa.

Syksyn alku tarkoittaa paitsi rutiinien jatkumista, monelle myös treenaamisen jatkamista. Kuntosali ja ryhmäliikuntatunnit houkuttavatkin pienen paussin jälkeen monesti ihan uudella tapaa. Ja jos vanha kuntosali ei enää tunnu kovin houkuttelevalta, ei hätää – Stadi on pullollaan kuntosaleja jokaisen makuun.

Tähän postaukseen listasimme kuusi keskustan kuntosalia ja esittelemme ne lyhyesti.  Tuttuun tyyliin SportSetterit pääsevät hyödyntämään maksuttomat salipassit – jos mielenkiintosi siis heräsi, kannattaa hyödyntää sovellustamme ja testata mielenkiintoiselta vaikuttava paikka. Kenties löydät vaikka uuden suosikkisalisi.

gymmap

1. SATS ELIXIA Salmisaari

SATS ELIXIA toimii tällä hetkellä pohjoismaissa ja on isoimpia liikuntakeskusketjuja. Salmisaaren kuntosali sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa ja on Suomen suurin SATS ELIXIA-keskus. Salmisaari tarjoaa laajan valikoiman liikunta- ja hyvinvointipalveluita. ELIXIA Salmisaaresta löydät kaiken, mitä tarvitset päästäksesi hyvään kuntoon ja huolehtiaksesi sekä kehosta että mielestä; monipuoliset kuntosalilaitteet, vapaapainot ja ryhmäliikuntatuntitarjonnan. Ylelliseltä Aqua Relax -osastolta löytyvät mm. höyry- ja infrapunasaunat.

Klikkaa tästä maksuttomaan viikon kokeiluun!

mayors gym helsinki2. Mayor’s Gym

Ruoholahden kauppakeskuksen yhteydessä sijaitseva Mayors kuntokeskus sopii kaikenikäisille ja -tasoisille kuntoilijoille. Kyseessä on perinteinen kuntosali, jonka repertuaariin eivät kuulu hilavitkuttimet tai pakkojäsenyydet. Täältä löydät huikean kattauksen laitteita ja asiantuntevan, aina tsemppaavan henkilökunnan. Avainkortilla treenaat juuri silloin, kuin sinulle sopii. Soveltuu niille, jotka eivät kaipaa ryhmäliikuntatunteja vaan “rehellistä rautaa ja rockia.”

Lue isompi juttumme Mayorsista täältä ja aktivoi oma maksuton kokeilukäyntisi klikkaamalla tästä.

3. FysioProVita

FysioProVitasta saat fysioterapia-, terveysliikunta- ja erikoislääkäripalvelut. Terveysliikuntakeskuksessa kuka tahansa voi aloittaa kuntosaliharjoittelun turvallisesti: ennen harjoittelun aloitusta jokaiselle asiakkaalle tehdään fysioterapeuttinen tutkimus ja tämän pohjalta asiakas opastetaan yksilöllisesti harjoituslaitteiden ja välineiden oikeaoppiseen käyttöön. Sopii niille, jotka kaipaavat rauhallisempaa treeniä ja yksilöllistä ohjausta.

Kuukauden salitreenit FysioProVitaan saat maksutta tästä.

4. CityGym

CityGym on reilu ja yksinkertainen kuntosali aivan Kampin ytimessä, Radisson Blue -hotellin edustalla. Maanalainen kuntosali tarjoaa loistavat puitteet perusteelliselle kuntosalipumppaukselle: täältä löytyy kaikki tarvittava vapaapainoharjoittelualueesta samanmielisiin kanssatreenaajiin. Ei ryhmäliikuntatunteja, mutta tilavalle kuntosalialueelle mahtuu treenaamaan myös iltapäivän ruuhkassa.

Hanki  maksuton treeniviikko CityGymiin!

5. Voimalaitos

Voimalaitos Punavuoressa on vanhan liiton kuntosali uusilla puitteilla. Rennossa mutta urheilullisessa ilmapiirissä harjoittelee niin aloittelija kuin kokenutkin saliharjoittelija. Asiakkaat pääsevät treenaamaan avainkortilla vuoden jokaisena päivänä klo 6 – 23. Voimalaitokselta löytyvät Hammer Strengthin laitteet ovat markkinoiden parhaat ja löytyypä salilta myös Precoria sekä Eleikon laadukkaat käsipainosarjat.

Viikon maksuttomat kuntosaalitreenit SportSettereille. Klik klik.

esport bristol4

6. Esport Bristol

Paljon hehkutettu, eikä suotta – inspiroiva ja aivan uudenlainen treeniympäristö Esport Bristol sijaitsee huippusijainnilla aivan Stadin ytimessä, rautatieaseman lähettyvillä. Esport Bristol on satsannut erityisesti puitteisiin ja asiakaspalveluun. Täältä löydät Suomen suurimman sisätiloissa toimivan LED-screenin, jolta voi seurata live-ohjaajaa. Lisäksi lajeina on mm. AirYogaa, HotYogaa, toiminnallisen harjoittelun tunteja sekä LesMills -tunteja. Bristolista löydät myös monipuolisen yli 500 neliöisen kuntosalin. Lue pitkä juttumme Esportistä täältä tai tutustu kuntosaliin videomuodossa…

Kahden viikon kokeilupassin saat SportSetteriltä.

***

Mikä on sinun suosikkikuntosalisi, ja miksi? Minkä kuntosalin haluaisit SportSetterille? Kommentoi alle, lupaamme ottaa toiveenne huomioon tulevia partnereita miettiessämme!

/ SportSetter Aino

One thought on “Kuntosali hakusessa syksyksi? Lyhyt opas Stadin keskustan gymeihin

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s