Viisi ideaa hieman erilaisille ekoille treffeille

Sitä sanotaan, että nuoret aikuiset treffailevat nykyään enemmän kuin koskaan aiemmin. Kynnys on matala ja uusiin ihmisiin tutustuminen on tehty helposti netin ja Tindereiden avulla.

Harmi vaan, että treffit tuntuvat aina toistavan samaa vanhaa tylsää kaavaa. Haukotus!

Parasta onkin, jos saat houkuteltua tyypin tekemään jotain muuta kuin perinteistä kahvittelua. Kun ensitreffit ovatkin tutun kahvilan sijaan vaikka tanssisalissa tai keilahallissa, on tunnelma automaattisesti erilainen ja toiseen ihmiseen on helpompi tutustua. Lisäksi, vaikka juttu ei heti luistaisikaan, aina voi keskittyä itse suoritukseen, eli toisen täydelliseen nöyryyttämiseen vaikka tennismatsin aikana.

55H

Listasimme viisi ideaa hieman erilaisille ensitreffeille. Yllätät deittisi ja turha jäykkyys katoaa. Ja vaikka treffit eivät toisiin johtaisikaan, ainakaan aika ei mennyt hikoillessa ihan hukkaan!

1. Keilailu on laji, jolle kukaan ei voi sanoa ei. Keilapallo pysyy kädessä pahimmallakin tunarilla ja keilahallien rento tunnelma ja hälinä on omiaan hälventämään ilmassa väreilevää jännitystä.

2. Kiipeily on koukuttavaa ja liikkeellelähtö on helppoa, kun aloittaa vaikkapa boulderoinnista, jossa ei tarvita varmistusvälineitä tai aiempaa kokemusta. Boulderointi kehittää lisäksi voimaa ja ongelmanratkaisukykyä. (Jälkimmäinen lienee hyödyllistä ihmissuhteissakin.) Boulderkeskus Helsingissä palvelee kolmessa toimipisteessä.

3. Tanssitunti uuden tanssilajin parissa ei tunnu enää niin jännittävältä, kun mukana on jotain muuta jännitettävää – treffiseuran hurmaaminen (tai järkyttäminen) omilla tanssimooveillaan. Kokeilkaa vaikka reggaetonia tai bollywood-tanssia.

4. Biljardi – klassikko. Hiljaisuuskaan ei tunnu niin vaivaannuttavalta, kun toinen keskittyy lyöntiinsä tai hioo taktiikkaansa kulmat kurtussa. Bilispöydän äärellä myös pysyy inhimillisen näköisenä, jos oma after sport -lookki kammostuttaa.

5. Tennis on parilajien kuningas ja loistava tapa selvittää, onko treffikumppanisi huono vai hyvä häviäjä. ;) Myös muut pallopelit, kuten squash tai sulkapallo, ovat hyviä parilajeja. Tsekkaa Talihallin tai Merihaan pallohallin pallopelimahdollisuudet.

***

Kun päivität kahvittelutreffit aktiivitreffeihin, saatat yllättyä. Jäykistelyn vaihtuessa hauskaan yhteiseen tekemiseen, saat paremman käsityksen toisesta ihmisenä kuin pelkän kahvikupposen äärellä. Ja jos homma ei kaikesta huolimatta pelitä, se on voi voi – uusi tyyppi ja uusi laji kiikariin!

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s