Esittelyssä Forever Töölö

Kuntosali Forever Töölö sijaitsee sijaitsee huippupaikalla Helsingin ytimessä, hotelli Crowne Plazan alakerrassa Mannerheimintien kupeessa. Pääovi on vähän piilossa hotellin sisäänkäynnistä syvemmälle pihalle. Oven takaa löytyy alaspäin vievä portaikko, joka saattaa vierailijan uumeniinsa punaista mattoa pitkin.

Yli 2000 neliötä kattavat tilat kätkevät sisäänsä maanalaisen kuntoilutaivaan, pyöreäkasvoisilla buddhapatsailla ja muilla ylellisillä yksityiskohdilla varusteltuna. Kuntosalipalveluiden ja ryhmäliikuntatuntien lisäksi täältä löytyy myös mm. day spa ja uima-allasosasto, joka on vapaasti vierailijoiden käytössä. Parkkihallissa on noin 100 autopaikkaa.

_MG_0130

Aerobinen osasto on heti pukuhuoneiden edessä. Kaikki tarpeellinen juoksumatoista crosstrainereihin ja kuntopyöriin löytyy. Kaikissa laitteissa on iso näyttö, jolla edistymistään (tai viimeisimpiä saippuaoopperoita) voi seurata.

Aerobisten laitteiden toisella puolen alkaa varsinainen kuntosalipuoli. Foreverin tunnusvärillä punaisella varustetut laitteet ovat monipuoliset ja niitä on riittävästi, neliöistä puhumattakaan. Runsas laitekattaus sisältää peruslaitteita jalkaprässistä tankoihin, rivin vapaita painoja sekä joukkion erikoisempia hilavitkuttimia. Testivierailut eivät osuneet pahimpiin ruuhkapiikkeihin iltapäiville, mutta joustoa laitemäärä kyllä tarjoaa.

_MG_0173

_MG_0082j

Salin reunalla on kaarevat rappuset, jotka johtavat pieneen yläkertaan. Täällä on erillinen venyttelynurkkaus mattoineen ja välineineen. Alakerrassa on aerobisen ja painonnostoalueen lisäksi erillinen hyvinvarusteltu kehonhuolto/functional training -huone, PT-huoneet valmennussessioita varten sekä ryhmäliikuntasalit peilittömästä joogasalista spinning-huoneeseen.

_MG_0153Yksi salin erikoisuuksista on ehdottomasti uima-allasosasto. Tiloista löytyy niin lämmin- kuin kylmäallaskin. Allasosastolla ei myöskään ollut ruuhkaa aamupäivisin – onko mitään parempaa kuin altaaseen pulahtaminen treenin jälkeen? Tai aamu-uinnit? Saatavilla on myös ohjattuja vesiliikuntatunteja Aqua Fitistä perhejumppaan.

Ryhmäliikuntatunteja on tarjolla muutenkin kiitettävä määrä: valikoimaa on zumbasta bootcampiin, pilateksesta senioritunteihin ja kahvakuulasta joogatunteihin. Lisäksi salin yhteydessä on Forever Day Spa jossa tarjotaan muun muassa hierontaa, jalkahoitoja, pedikyyrejä ja kampaamopalveluja. Siis kaikki tarpeellinen(!) yhden katon alla.

_MG_0098

Forever Töölön kuntosalia, allasosastoa ja ryhmäliikuntatunteja pääsee hyödyntämään SportSetterin passilla viikon ajaksi täysin maksutta! Passeja on rajattu määrä ja lunastus koskee vain uusia asiakkaita.

>> Forever Töölö <<

Mannerheimintie 50, 00260 Helsinki

/ SportSetter Aino

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s