Mitä tehdä kavereiden kanssa? 5 ajanviettoideaa porukalle

Tuntuuko siltä, että kavereitten näkemisessä toistuu aina sama kaava? Syömään, kahville, leffaan, ulos keppaloimaan auringonlaskuun asti? Krooh ja pyyh.

Vaikkei näissäkään tavoissa mitään vikaa ole, joskus samat vanhat asiat tuntuvat ylitsepääsemättömän tylsiltä. Mutta worry no more – listasimme vaihtoehtoisia tapoja viettää aikaa porukalla, oli se sitten kaksin kaverin tai kultsin kanssa tai isommalla porukalla.

Joten pitemmittä puheitta, olkaa hyvä: 5 vaihtoehtoista ajanviettoideaa kaveriporukalle!

kaverienkaa

  1. Lähtekää lenkille! Muun muassa Steve Jobs oli kuuluisa kävellen pidettävistä kokouksistaan ja juttutuokioistaan. Kävellessä ajatukset tuntuvat usein selkeytyvän kuin itsestään ja lisäksi joiden mielestä esimerkiksi kahdenkeskeiset keskustelut tuntuvat luontevimmilta kävelylenkillä kuin vaikka kahvikupposen ääressä. Tieteelliset tutkimukset vahvistavat kävelyllä olevan suora vaikutus luovuuteemme ja hyvinvointiimme.
  2. Kokeilkaa tennistä. Se on haastavaa mutta hauskaa, etenkin, jos pelaajat ovat suurin piirtein samantasoisia. Helsingissä porukalla pääsee pelaamaan tennistä vaikkapa Meilahden liikuntakeskuksessa.
  3. Miten olisi se kauan haaveilemasi ryhmäliikuntatunti? Oletko haaveillut salaa aquazumbasta, Bollywood-tanssista tai vaikkapa hot joogasta, muttet jostain syystä ole vielä uskaltautunut kokeilemaan? Kun otat kaverit mukaan, henkinen kynnys kokeilla uusia juttuja madaltuu.
  4. Menkää kiipeilemään. Kaikentasoisille liikkujille sopiva boulderointi on loistavaa tekemistä vaikka ensitreffeille. Ei enää kiusallisia hiljaisuuksia ja pönöttämistä, vaan hikoilua, mokailuja ja paljastavia jumppatrikoita. Jos kestätte sen yhdessä, kestätte varmasti yhden kahvikupposenkin.
  5. Bondailkaa leijalautailun parissa. Ja ottakaa samalla ilo irti kesän viimeisistä lämpimistä päivistä. Ja ensimmäisistä. (Kiitos, suomen kesä!) Leijalautailuintrolla jokainen pääsee alkuun, ja hauskan leijatunnin jälkeen se siiderikin maistuu vähän paremmalta.

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s