Esittelyssä Mikonkadun Esport Bristol

Entisen elokuvateatteri Bristolin tiloihin remontoitu uudenkarhea kuntosali Esport Bristol avattiin viime syksynä ja on siitä asti ollut hypen kohteena. Aivan ydinkeskustassa sijaitseva tyylikäs kuntosali on myös yksi Sportsetterin tuoreista partnereista.

Lähdimme tutustumaan Esport Bristoliin aurinkoisena tiistaipäivänä. Sisäänkäynti on Aikatalon sisällä, entisen leffateatterin uloskäynnin kohdalla, ja vastaanottoon kävellään mitäs muutakaan kuin punaista mattoa pitkin. Ainakin alkuvaikutelma on siis sanalla sanoen ylellinen.

Respassa testaajat otettiin hymysuin vastaan ja meille tarjottiin opastettu kierros valtavan salin sisälle. Ja sanottakoon heti, että kierros tuli tarpeeseen: Mikonkadulta löytyvä sali on yhteensä lähes 2000 neliömetrin laajuinen. Monipuolinen kuntosali kattaa siitä neljäsosan.

esport bristol8

esport bristol2

Salin upouusista tiloista löytyy niin sanotusti jokaiselle jotakin. Ensimmäisenä sisään kävellessä huomio kiinnittyy näyttävään cardiotilaan, joka on sijoitettu keskelle kaikkea. Näin pitkää riviä juoksumattoja en olekaan ikinä nähnyt. Välissä ovat isot pukuhuoneet ja niiden takaa löytyy kuntosali, joka ainakin aamupäivästä oli mukavan hiljainen.

Toisen kerroksen kuntosali on iso ja avara. Monipuoliset vapaapaino- ja painopakkavälineet ja aerobiset laitteet mahdollistavat vaihtelevan treenin. Varustukseen kuuluu kiinteät kuntosalilaitteet, vapaapainoharjoitteluun tarkoitetut irtopainot, levytangot sekä bokseja, jumppamattoja ja -palloja, foamrollereita ja paljon muuta kivaa.

Myös bodyweight-treenaajia on ajateltu ja crossfit-trendi näkyy salin suunnittelussa ja välineistössä. Myös perinteinen kuntosaliharjoittelu onnistuu ilman turhia hilavitkuttimia.

esport bristol6

esport bristol7

Isoissa ja moderneissa ryhmäliikuntastudioissa pyörii monenlaista ryhmäliikuntaa. Ryhmäliikuntatarjonnasta löytyy mm. BodyPump, BodyCombat, GRITCardio, BodyJam ja SH’BAM sekä Bristolin uniikki tunti “Moviestar”, jolla hyödynnetään musiikkivideoita ja viimeisimpiä tanssimuuvseja. Suurin osa treeneistä vedetään kolmoskerroksen pääsalissa, jossa ohjaaja vetää tuntia LED-taulun edestä löytyvältä stagelta. Treenaajia  mahtuu tilavaan saliin samanaikaisesti jopa 70.

esport bristol4

esport bristol3

Jos bodypumppailu tai tanssitreeneissä huhkiminen ei ole sinun juttusi, löytyy Bristolilta onneksi paljon muutakin kokeilemisen arvoista. Erityisesti joogan ystävät on huomioitu: salilta löytyy tilat ja välineet niin ilmajoogaan (aerial yoga) kuin hikiseen hot joogaankin. Ylimmässä kerroksessa sijaitseva Functional Studio keskittyy toiminnallisiin harjoituksiin ja siellä pidetään mm. ilmajooga- ja GRIT-tunnit.

Alimmasta kerroksesta kuntosalin vierestä löytyy myös hot jooga -studio, jossa lämpötila on treenien aikana mukavat 38 astetta. It’s gettin’ hot in herre…. Kirjaimellisesti.

esport bristol

esport bristol9

Kaiken kaikkiaan Esport Bristolista jäi todella hyvä kuva. Asiakaspalveluun on selkeästi panostettu, tuntivalikoima on huikea ja tilat freesit ja monipuoliset. Loistavan sijaintinsa puolesta (pari minuuttia kävellen Helsingin rautatieasemalle) paikka sopii loistavasti vaikka työmatkalaisten treenipaikaksi.

Esport Bristolista ja SportSetter-kokemuksista löytyy lisää juttua esimerkiksi Palvelumuotoilua-blogista.

Esport Bristol

Mikonkatu (Aikatalo), Helsinki  •  info@esportbristol.fi  •  ma-pe 6.30-22.30, la 8.30-20 ja su 9.30-21

Esport Bristolille nyt 3kk kortti SportSetterin kautta hintaan 290€ (norm. 366€). Lataa SportSetter iOS:lle täältä!

One thought on “Esittelyssä Mikonkadun Esport Bristol

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s