Testissä Mayor’s Gym Helsinki

Vaikka pahin kuntosalivillitys on tainnut jo laantua, salibisnes porskuttaa yhä hyvällä mallilla. Sateinen ja kylmä kesä on lisäksi ollut omiaan salitreenaajien kannustukseksi – kuntosalilla kun paistaa aina aurinko, viimeistään treenin jälkeisissä tunnelmissa.

Sportsetterillä on tämän viikon ajan käynnissä salikampanja, jonka ansiosta kaikki salituotteet ovat 25% alessa. Viime salikäynnistäni oli kulunut jo aikaa (hups) joten päätin lähteä tutustumaan sovelluksen salitarjontaan.

Heti ensimmäisten joukossa sovellusvalikossa silmille pompsahti helsinkiläinen Mayor’s Gym, jonka kuvauksessa todetaan seuraavaa:  ”Perinteinen kuntosali. Ei hilavitkuttimia, ei pakkojäsenyyttä. Rehellistä rautaa ja rockia.” Vaikka rock-musiikin ystävä en varsinaisesti olekaan ja jumppatrikoissani on vaaleanpunaiset raidat, päätin lähteä testaamaan paikan ennakkoluulottomasti. Kokeilukerta Sportsetterin kautta on ilmainen.

mayors gym helsinki

Tsekkasin itseni sisään näyttämällä vastaanotossa kännykästäni löytyvää Sportsetterin passia. Vastaanotossa työskennellyt mies otti minut iloisesti vastaan ja kuittasi visiittini käytetyksi. Seuraavaksi löysinkin itseni jo hämmästelemästä valtavan kuntosalin sisältöä ja omistautuneita treenaajia.

mayors gym helsinki5

Ruoholahden ostoskeskuksen neljännessä kerroksessa sijaitseva kuntosali osoittautui aivan kuvauksensa mukaiseksi: hyvin keltaiseksi ja hyvin varustelluksi – tosimiesten paikaksi. Pukkarissa vilisivät sanat bulkki, ylätalja ja kiristely samalla kun tupperwaret ja Better Bodies –vermeet paukkuivat.

Salin puolella pyörineestä jengistä näkyi, että tänne on tultu treenaamaan tosissaan eikä pelkästään selailemaan aikakausilehtiä reidenloitontajalaitteessa (vaikka tämäkin on varmasti ihan jees, sille on aikansa ja paikkansa ihan muualla!). Personal trainerit puskivat valmennettaviaan, laitteisiin painautuivat hikiläntit ja rokki soi. Kukin tuntui olevan niin keskittynyt omaan suoritukseensa, että valokuvaajaa tuskin huomattiin. Tai ainakin esitys oli kova. ;)

mayors gym helsinki2

Salin monipuolisuus oli positiivinen yllätys. Tilavat ylä- ja alakerta tarjoavat laajan kattauksen kuntosalilaitteita vaativampaankin treenaukseen sekä aerobisia laitteita. Esimerkiksi jalkalaitteita on useampi, joten turhia ei tarvitse jonotella. Kokeilukäyntini sijoittui melko vilkkaaseen perjantai-iltaan, mutta salille mahtui hyvin treenaamaan.

Lisäksi yläkerrassa on venyttelytila, josta löytyy jumppapalloja, -mattoja, palloja ja kehonpainolaitteita.

Kuntosalilla treenaus on yksi parhaista liikuntamuodoista, koska sitä voi varioida loputtomiin. Uusilla liikesarjoilla ja vaihtelulla saa tuntuman kohdilleen juuri oikeaan paikkaan ja rääkin jälkeen olo on kuin seitsemännessä taivaassa; toisaalta salilla voi myös sadepäivän yllättäessä vetää lenkin juoksumatolla tai tulla paikan päälle putkirullailemaan ja venyttelemään huolella. Viihdyitpä yksin luurit syvällä päässä smith-laitteessa tai haluat jakaa treeni-ilon kaverin kanssa, kuntosali on hyvä vaihtoehto.

mayors gym helsinki4

mayors gym helsinki6

Mayor’s Gym http://www.mayors.fi/

Itämerenkatu 21, 00180 Helsinki

Mayor’s Gymin respa palvelee kesäaikaan (15.6 – 31.7) ma-pe 14-18 ja la 12-15. Kokeilukerran voi lunastaa ilman ajanvarausta respan ollessa auki.

SportSetter saatavilla iOS:lle ilmaiseksi.

logo transparent

2 thoughts on “Testissä Mayor’s Gym Helsinki

Kommentoi

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s